side-area-logo

FORMACIÓ DE GESTIÓ I CONTROL DE LES INSTAL·LACIONS DE RISC DE PROLIFERACIÓ DE LEGIONEL·LA

Us informem que estem organitzant nous cursos de Legionel·la conjuntament amb Ambitècnia, ja que la nova normativa fa obligatòria (en la seva disposició transitòria tercera) la formació a TOTS els professionals del nostre sector, tant als encarregats com als operaris i ajudants, i cal que tots estiguem formats abans del 21 de febrer del 2020.

Us fem arribar informació sobre aquests cursos. En l’adjunt trobareu el programa del curs. És una formació de 10 hores de durada, i per als socis d’Adelca tindrà un cost de 150 €.

La formació està homologada pel Govern d’Andorra seguint la nova normativa, i és la que es requereix a tothom qui treballi en el sector. Ambitècnia és el primer centre formador homologat del país pel Govern en la matèria.

Les properes dates pel curs són:

  • 19 i 20 de setembre de 9h a 14h els dos dies, a les nostres instal·lacions de Terra Vella.
  • 24 i 25 de setembre de 17h a 22h els dos dies a les instal·lacions d’AltimirAmbitècnia, a l’avinguda Fiter i Rossell 6, d’Escaldes-Engordany.

 

Tant en un cas com en l’altre cal que reserveu la vostra plaça o responent aquest correu o trucant al 86 50 55. També podeu adreçar-vos a Ambitècnia a través del telèfon 80 35 80 o per mail a: administracio@altimirambitecnia.com

Recommend
Share
Tagged in
Leave a reply