side-area-logo

L’evolució del sector fa necessària una aposta forta de les empreses per la formació del seu personal amb els cursos de capacitació en els diferents àmbits del sector.
Adelca posa a disposició dels membres associats cursos de capacitació en els diferents àmbits de treball de la lampisteria i la climatització i acrediten els professionals i les empreses instal·ladores equiparant-los als professionals de fora d’Andorra.

Les empreses que en un futur proper no s’hagin certificat i no hagin proporcionat formació als seus treballadors podran quedar en una situació marginal inclús sense possibilitat d’operar al Principat.

La gran evolució que el sector ha tingut els darrers anys, especialment pel que fa a l’estalvi energètic, la cura amb el medi ambient i l’aplicació de les noves tecnologies en el món de la climatització fa necessari que les empreses apostin per formar els operaris per ser més competitives.

Gràcies al compromís de Govern que va donar el màxim suport a l’Associació des de l’inici de l’activitat i per mitjà del departament de Formació Professional va posar a disposició les sales d’estudi per la realització dels cursos

Formacions en curs o previstes

Decret 546/2022 del 22 de desembre del 2022 calendari de cursos de capacitació professional Requisits previs per inscriure’s: haver superat favorablement el curs anomenat “Tronc Comú o bloc general, tenir

Continue